fredag 19 september 2008

Efterlysning!

Maken åker till Finland på söndag och är borta tills på fredag, så jag håller på att städa. En ordentilg röjning så jag bara behöver hålla undan under veckan.

Så nu efterlyser jag era bästa städtips. Det kan vara för att underlätta, få struktur, få städningen roligare - ja allt som gör det hela lättare, mer uthärdligt och kanske aningen roligare...

SO, HIT ME!

2 kommentarer:

Anonym sa...

E-type på stereon! Ganska högt. Sen kör du elefantregeln. Det vill säga, 80 procent utdelning, men bara 20 procent utförande. Plocka bort allt som stör synintrycket (går bra att gömma i skåp, garage, ugnen och så vidare, ugnen är för övrigt väl beprövat av mig), dammsuga, vattna blommorna och se till att micra lite vatten med ajax i så luktar det kalas i hela huset. Vill man vara lite mer seriös, då skulle jag rekommendera E-type, snygga och roligare kläder, och dans med liten dammsugare, vals med stor mopp och jaga spöken i badkar och toalett! Ju roligare färg och doft på rengöringsmedlet, desto roligare. Jag gör kalasrosa ajax och knallorgange köksspray!

Anonym sa...

Hög musik på stereon, det är det enda som fungerar för mig. Då kommer jag igång och röjer.

Tack för omtanken, det har gått bra idag. Skönt på något vis...

Hur var filmen, det var väl idag nu skulle mysa på bio? Såg att den fått bra betyg.

Hahahha kul, du var den ende av alla kommentarer som fattade att det var från den underbara filmen Sunes sommar :-D

Kram på dig.