måndag 6 oktober 2008

Lilla bebis G - en vädjan

Nu är det så här, att tiden där inne i magen faktiskt har tagit slut och det är hög tid att komma ut nu.

Jag förstår att det är jättemysigt där inne, varmt och skönt, mat i en jämn ström och mammas hjärtslag hörs hela tiden. Men du vet att livet här ute är inte så dumt det heller. Du har faktiskt 2 underbara föräldrar här ute som bara väntar och längtar ihjäl sej efter att få se dej, känna på dej och lukta på dej, inte bara känna dina sparkar utanpå mammas mage. Du får träffa pappa också och se hur han ser ut. Du kommer känna igen honom, för du har hört hans röst i magen så länge nu. Sen har du även en "storebror" i form av en katt, som är mjuk och go och spinner så härligt. För att inte tala om mormor, morfar, farmor och farfar och alla andra släktingar och vänner. Du kommer få må mycket saker så du har ingen aning!

Så du förstår lilla bebis G, att livet här ute är nästa steg och det är dags att du tar det nu. Jag lovar, du kommer inte att ångra dej, du har blivit välsignad med världens bästa mamma och pappa, som kommer göra allt för dej. Lilla bebis G, kom ut nu, mamma är så trött på att vänta, pappa med, men mest mamma.

Lilla bebis G, kom ut nu... Massor av kärlek väntar här ute, var inte rädd!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, vad du är fin!

Anonym sa...

Men du, vad fint skrivit *fick en lite tår i ögat*

Anonym sa...

Vad fint skrivit *fick en tår i ögat*

Anonym sa...

Tack fru S, Make G var så imponerad av ditt inlägg att han sa att jag bara var tvungen att läsa. Det gick inte att läsa utan en tår i ögat. Sitter nu på den stenhårda britsen och hoppas att det är på sluttampen - varför kan det inte vara som på film...? Snälla lilla bebis G, kom ut nångång, vi vill så gärna veta vem du är!

Fru S sa...

Nu är det bannemej sluttampen fru G! Den kan inte bo där inne nåt mer. Och du - det är världens bästa bebis som bor där inne och det kommer var så självklart när den kommer ut så du kan inte förstå!