tisdag 9 december 2008

Trädklipparmannen

Just nu har jag en man i min trädgård som ansar våra vilt bevuxna fruktträd. Stackars man - hans bil startar när den känner för det och just nu gör den inte det. Startar alltså... Lillan har jag lagt i vagnen här inne, eftersom trädklipparmannen håller på där ute. Jag ser som vanligt på Rachel Ray och sonen sitter i källaren och ser på TV. Faktiskt befogat just nu om lillan ska få någon chans att sova middag.

Rachel Ray är rolig, hon gör Macaronies and cheese och så gör hon grunden till såsen på buljong i stället för mjölk, "så den blir lite nyttigare". Sen häver hon i flera dl ost. Ok, ja ja, klart att det ska vara ost i, men den lilla mängd mjölk hon byter ut mot buljong gör knappast nån märkbar skillnad i denna rätt... För övrigt har hon ost i ALLT!

Liten Fiffilur fick vara tomtenissa i går. Nenne var pepparkaka och för första gången var han med och sjöng! Annars har han, både på jul och sommaravslutningar, befunnit sej hos oss. Han höll sina favvotjej hårt i handen under hela framförandet. De var så söta, så söta!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh vad sött,tog du ngn bild? Har tänkt på samma sak ang Rachel-hon väger upp det med ngt annat....;-)