onsdag 3 december 2008

SÅ RASEN!

Väl känt för de i hennes omgivning är att Fiffilur har ett hett temperament. Hon vet vad hon vill och är inte rädd för att uttrycka det - hrm...

I dag, efter vi hade skjutsat storebror till dagmamman, blev vi tvungna att skotta lite. Det har snöat här i snart ett dygn och termometern visar 1,5 grad plus, så det är aningens slaskigt. Vi passade även på att fylla på fågelmataren. Efter detta tyckte jag att det var dags att göra frukost till mamsen. DET TYCKTE INTE FILURAN! Hon blev så arg när vi gick in, höll stenhårt i overallen och försökte dra på den tillbaka, kastade sej mot ytterdörren och visade med hela sin lilla kropp att in ville hon minsann inte gå!

Mamman vann och Filur surade en stund innan hon kom in i köket, drog fram en stol till bänken, klättrade upp och lekte lite på köksbänken. Nu är hon glad igen, men jag antar att vi får ta en tur till ut idag!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ha ha kan förstå att hon blev arg. Här har lillan surat eftersom vi inte kommit ut överhuvudtaget idag! Bara en kort promenad! ;)