lördag 13 december 2008

Lucia = födelsedag

Idag, för precis 4 år sedan förändrades vårt luciafirande för alltid. Kl 17.02 såg vår son för första gången dagens ljus. Väldigt liten (v 31+3), väldigt medtagen, men otroligt välkommen, älskad och underbar!

Vi har med andra ord firat sonens 4-årsdag idag. Grabben fick en ny bilstol, som han fick leta reda på genom en skattjakt. Han fick helt enkelt följa lappar med bilder på. Ny bild = ny destination! Det hela slutade med honom i stövlar och jacka och i jackan låg nyckeln till vår bil. Han fick, i 11 graders kyla, gå ut i bilen och finna stolen på plats. I andra paket fanns böcker, Rorri-figurer, Playmobil, vinterkängor, skidhjälm (skidor kommer till jul...), kläder, vantar m.m. Av mormor fick han en hund av mjukaste fårull och Nennes kommentar var:
"Ludd! Jag har fått ludd..."

Jag vet inte vem som är tröttast just nu, men lillan somnade i alla fall som en stock kl 18.45. Mamman slappar i soffan och pappan försöker få födelsedagsbarnet att somna...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att vi fick vara med på Nennes födelsedagskalas. Hoppas att han får ett roligt kalas i morgon med alla kompisar.

Anonym sa...

Vad härligt,lät som ett riktigt fint kalas! Må så gott.

Anonym sa...

Åh vad kul ni gjort det på killens födelsedag!
Minns fortfarande när jag var liten och det låg ett garnnystan i sängen som ledde till en julklapp!