tisdag 16 december 2008

Phu

Jag kom på!
Hon kan ju
-Välling
-Där
-Nej
-Tack
Då är hon uppe i 10 ord. Alldeles lagom!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om Fiffilur inte klarar 18-månaderskontrollen, då är det något fel på kontrollen..

3 barnsmamma sa...

Håller med Din mor. Mina pojkar klarade den kontrollen galant och de, framför allt Lill E har inte tid att lära sig alla ord just nu, han koncentrerar sig på allt annat. A kunde de flesta av de ord som hon visade honom men Lill E gjorde härmljud istället och det godkände hon, han visade ju att han visste vad det var hon visade... För oss går hon mycket på vad vi säger att dom kan och om hon ser att de i.a.f försöker. Som sagt klarar de allt annat utom just några ord så tycker jag att det är fullt godkänt, barn har fullt upp i den här åldern ändå med att lära sig allt annat...

Anonym sa...

Hihihihi bra jobbat, snart kommer det flöda ord! :-D Pratade med min vän Malin idag, sonen hade sagt sitt första ord: pappa, hon var knäckt ;-)

Anonym sa...

Jag minns när vi var där med Hugo och hon ställde den frågan. Jag bara skrattade, -Jo han säger många ord men inte som vi förstår, möjligtvis kineserna;-). Han har ju inga större problem med att uttrycka sig nuförtiden eller....Nenne såg ju ut som han tyckte att det vore bra om han inte hade SÅmycket att säga på en gång;-)