söndag 7 augusti 2011

Utkast

Jag sitter här med en hel drös inlägg som är författade, men inte publicerade. Alla rör en och samma sak och de kommer att publiceras framöver.

Får jag några bud om vad det kan vara?!?
Alla utom Jessi får gissa...





Nej - ingen kotte på g!!!

9 kommentarer:

Jessica Ö sa...

Åh vad spännande! Min första tanken var en bebis till, men det var ju tydligen fel. Så då gissar jag på miljoner andra saker så som att du ska vikariera som rektor, att ni ska följa med Martin utomlands när han ska jobba och stannar en längre period, eller att du ska undervisa i svenska skolan i Khao Lak och bo där hela vintern, eller att ni fungerar på att skriva en kokbok utan tillsatser, eller att ni ska flytta utomlands på nåt annat sätt typ Afrika eller Indien, eller att du fått ett nytt jobb eller att du ska plugga eller att nån av er i familjen ska vara med i en bild/serie/modeller eller att ni dragit en storvinst på triss! My god - vad spännande. Hur länge får man vänta på svaret?

Fru S sa...

Haha, jösses vilka gissningar! Du kommer bli besviken...

Jö sa...

Kommer absolut inte bli besviken för jag läste inlägget som att det är nåt positivt som du har skrivit om. Hoppas för allt i världen att det inte är nån sjukdom eller behandling som man mår skit av. Gissa om jag är än mer spänd på svaret nu! Kanske du ska bli mörkhårig? Eller ska bli med husvagn, eller nytt kök på G? Jag tror jag ska börja med samma grej på min blogg också - en riktig cliffhanger.

Din mor sa...

Kan det vara höstens matsedlar?? Hälsa och gratta far i huset att vi kommer över och grattar lite senare idag.

Jessi sa...

Men oj, nu blir jag skitnyfiken jag med fast det verkar som om jag kanske vet vad saken gäller? *fniss*

JÖ sa...

Jag skrev kanske massa kommenterar som inte kom fram? Det var provkök och både det ena och andra och en förhoppning om att det var nåt positivt i alla fall!

Fru S sa...

Mamma är närmast, fast ändå en bit ifrån...

Din mor sa...

Nu gissar jag på matblogg!

Fru S sa...

JÖ: Fann en av dina kommentarer i skräpposten nyss. Men nu ör den publicerad. Däremot ingen om provkök. Ingen trist är det heller =)